Detoxin (ja perusarjen) tueksi

Detoxin (ja perusarjen) tueksi

Olemme saaneet hurjasti positiivista palautetta liittyen talvi-detoxiin ja mielellään kuulisimme kokemustarinoita lisää! Se, mikä ollaan todettu jokaisen kuurin jälkeen – jos sitä nyt kuuriksi voi edes kutsua, kun tarkoituksena on syödä vaan mahdollisimman puhdasta ja värikästä ruokaa – on se, että detox-olo jää helposti päälle. Kroppa ja mieli todellakin tykkää siitä, kun sitä ravitsee mahdollisimman puhtaalla ruualla. Sitä fiilistä kannattaakin vaalia!

 

Meillä on kuitenkin eräs ässä hihassa, josta haluamme täällä yes girlin vinkkinurkkauksessa paljastaa. Tämä on omistettu kaikille, jotka haluavat saada vielä enemmän irti detoxistaan. Nimittäin Nordiq Nutritionilta löytyy Detox Complex -nimisiä kapseleita, jotka tukevat kuuria.

Kaikki Nordiq Nutritionin ravintolisät ovat täysin luonnonmukaisia ja lisäaineettomia. Niissä on käytetty pakastekuivattuja luomulaatuisia rohdoksia ja yrttejä, eivätkä sisällä mitään ylimääräistä scheissea. Ja mikä parasta, ne sopivat myös vegaaneille.

 

 

Detox Complex -lisäravinteella voidaan optimoida kehon toiminnot puhdistuskuurin aikana. Se sisältää maksaa suojelevia ravinteita; muun muassa kurkumaa, joka tukee maksan lisäksi myös nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Kurkuma on sanomattakin selvää meidän lemppari! Pysyypähän kolesteroliarvotkin kohdillaan, kun sen ottaa osaksi päivittäistä elämää.

Lisäksi Detox Complex -tuotelistaa luettaessa silmiin pomppaa muitakin yes girl -peukun saavia ainesosia kuten parsakaalin idut, persilija, voikukan juuri ja lehdet, hibiskuksenkukka-vihreäteesekoitus (!), C-vitamiini ja seleeni.

Seleeni on antioksidantti ja meille välttämätön hivenaine, jota ei Suomen maaperässä esiinny tarpeeksi. Se ehkäisee tulehduksia ja suojelee syöpää aiheuttavilta aineilta. Kurkuman tavoin se parantaa meidän vastustuskykyä ja huolehtii maksan toiminnasta. Jos vielä voi lisätä tähän listaan jotain kiittämisen arvoista, niin silmät, iho ja hiukset tykkäävät tästä hivenaineesta!

 

 

Detox Complexista löytyy vielä R-lipoiinihappoa. Mikäli se ei sano mitään, niin se on bioaktiivinen muoto alfalipoiinihaposta. Mikäli sekään ei sano mitään, niin se on kehon voimakkain antioksidantti, jonka pitoisuus alkaa vähetä parikymppisenä. Alfalipoiinihappo osallistuu energiatuotantoon ja näin ollen sillä on piristävä vaikutus ja lisää keskittymiskykyä. Olemme jo tähän mennessä puhuneet paljon maksaa puhdistavista ainesosista, ja ehkä jo arvasit: alfalipoiinihappo hoitaa ja puhdistaa myös maksaa. Se muuttaa mm. myrkylliset raskasmetallit vaarattomaan muotoon liittämällä niitä aminohappoihin. Kahdesta lipoliinihapon muodosta R-lipoiinihappo (toinen on S) on huomattavasti tehokkaampi. Sillä on myös ennaltaehkäiseviä vaikutuksia ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan ja suojelee kollageenia. Siitä olemme puhuneet paljon mm. tässä ja tässä artikkelissa.

 

Ja koska homma kävi meidänkin mielessä: Detox Complexia voi toki käyttää, vaikka ei olisikaan puhdistuskuurilla. Ihan perus elämäntavat ja stressi kuormittavat elimistöä, joten olemme ottaneet tämän käyttöön myös arkirutiineihin oman kehon parhaaksi. 

Todellista hifistelyä, mutta hifistelyjutut antavat extrabuustia tekemiseen ja siitäkös me tykkäämme! yes girl LOVES.

 

Lopuksi varmaan kiinnostelee mitä purkillinen Detox Complexia kustantaa: 27-30€

Nopealla Googlettelulla niitä löytyy mm. Ruohonjuuresta, Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja Yliopiston Apteekista.

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.