Darrakarkoitus yes girlin tapaan

Darrakarkoitus yes girlin tapaan

Huomenna juhlitaan 100-vuotiasta Suomea. Siinä jos jossain on syytä kippistellä lasillisella jos toisellakin!

Juhlintaa seuraava olotila on kuitenkin kaikkea muuta kuin #goals. Pöhöttynyt lookki ja väsynyt olo ei kuulu lemppareihimme, joten listasimme alle niin ennaltaehkäiseviä kuin vahinko-tapahtui-jo -vinkkejämme darran karkoitukseen!

Babes, take notes!

 

 

 

+ Alkoholi kuivattaa kehoa joten, jos jonkun vinkin muistat niin se olkoon tämä: juo vettä! Nesteytys on tärkein apu jonka voit tehdä ennen pirskeitä, niiden aikana ja jälkeen. Alkoholi on diureetti eli sitä juodessamme kehomme jokaisesta solusta puristuu enemmän vettä ulos kuin normaalisti. Parhaiten toimii vesi, mutta hyviä valintoja ovat myös piparminttutee, kombucha ja kookosvesi. Ja vaikka normaalisti välttelemme limppareita, ovat ne krapulassa hyvä suotava valinta sillä niiden hiilarit auttavat kehoa palautumisessa. Tästä alla lisää.

+ Syö ennen juhlia! Moni meistä on tehnyt sen kuuluisan virheen ja juonut tyhjään vatsaan. Iso virhe! Syö ennen alkoholin juontia. Mitä tahansa on parempi kuin ei mitään ja itse asiassa rasvainen ruoka kannattaisikin siirtää darrapäivältä kemuja ennen nautittavaksi. Näin hidastat samalla alkoholin imeytymistä eikä viinakset kilahda ihan niin arvaamatta päähän.

+ Vältä värikkäitä lisäainepommidrinksuja! Kirkkaat juomat kuten vodkaa, gin ja tequila sisältävät vähiten epäpuhatuksia ja niistä ei tule niin kamala darra kuin Sex on the Beachistä. Muista kuitenkin kohtuus kirkkaiden kanssa! yes girl valitsee viinin mutta jos drinksuista on valittava suosikki niin se lienee margarita.

+ Suosi hiilareita! Hiilarit auttavat kehoasi nostamaan verensokerin tasapainon takaisin normaaliin.

+ Vitskut naamaan! Ennen nukkumaan menoa olisi veden lisäksi hyvä muistaa vitamiinit. Alkoholi laskee kehon vastutuskykyä ja siksi flunssa iskee usein juhlien jälkeen. Sinkki, B ja C -vitamiinit ovat tärkeimmät.

 

 

+ Ota happea! Jos kykenet niin käy lyhyellä kävelylenkillä ja päätä se lemppari darraraflaasi. Raikas happi ja ruoka auttavat. Ymmärrämme myös täysin jos skippaat tämän ja laitat tilauksen Woltille 😉

+ Sanomattakin on selvää että mitään kunnon liikuntaa EI SAA harrastaa! Alkoholin vaikutuksen alaisena ja etenkin krapulassa sekä sydämen rytmihäiriö että äkkikuolemariski lisääntyvät – samalla myös tapaturma- että rasitusvammariski nousee. Alkoholi ja kuntoliikunta eivät sovi yhteen, piste.

+ Älä sauno: Sauna kuivattaa kehoa hikoilun vuoksi entistä enemmän. Niitä kovimpia löylyjä kannattaa siis välttää mutta hieronnat ja spa-hoidot sen sijaan olisi darrapörriäiselle ihan luksusta!

+ ZzZzZzz: Uni ja lepo auttavat aina krabbeen! Suo itsellesi myöhäinen herätys seuraavana päivänä. Netflix & chill for the win!

+  Oikea särkylääke: parasetamoli ei sovi alkoholin kanssa yhteen. Jos hedari on sietämätön, kannattaa  turvautua ibuprofeiiniin. Unohda siis Panadol ja valkkaa mieluiten Ibumax.

 

 

Tsemppiä juhlintaan! 🇫🇮💯

 

Pus,

Petra & Kriselda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!