Daily Dose of Happiness

Daily Dose of Happiness

 

Joko olette kuulleet onnellisuutta lisäävästä huulivoiteesta? Tämä uusi innovaatio on italialaisen kosmetiikkayrityksen, The Happiness Instituten, käsialaa.

Onnellisuutta lisäävä kuulostaa laittomalta, mutta ainesosat ovat täysin luonnonmukaisia ja toistaiseksi Suomessa ihan laillisia. LOL.

 

Yritys on lanseerannut oman Happiness Boosting Complex –yhdistelmän, joka sisältää sisältää afrikkalaista griffonia simplicifolia -kasvia. Kasvin siemenet sisältävät mielihyvää tuottavan hormonin serotoniinin, esiastetta tryptofaania.

 

 

Yhdiste sisältää myös vitamiinipitoista ja kosteuttavaa kiiviuutetta sekä antioksidanttista, kosteuttavaa ja hoitavaa kaakaota. Kaakao tunnetusti lisäämyös mielihyvää!

Tutkimuksen mukaan yhdistelmän käyttö kohottaa serotoniin tasoa elimistössä kaksinkertaiseksi vain puolen tunnin sisällä. Lisäksi huulivoide kosteuttaa huulia ja suojaa niitä auringon haitallisilta säteiltä suojakertoimella 15.

 


Tämän kaiken lisäksi huulipuikon muotoilu on next level. etallinen putkilo ja kestää kolhuja. Putkilon korkki on kierrettävä, joten se pysyy hyvin kiinni eikä aukea käsilaukussa tai taskussa!

Oh yeahh -huulivoiteista tosiaan saa päivittäisen onnellisuusannoksen! Jos ei muuten, niin placebolla. Täydellinen huulirasva meidän pitkään ja pimeään talveen! #yesgirlLOVES!

 

Saatavilla muun muassa Stockmannilta, Sokokselta ja ego-myymälöistä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!