Noora Fisher: Choose what lights you up

Noora Fisher: Choose what lights you up

 

Mikä saa ajantajusi katoamaan? Milloin unohdat katsoa puhelintasi? Mikä saa sinut todella aidosti onnesi kukkuloille? Tai tuo fiiliksen että ”olet elossa”?

Mitkä hetket koet erityisen merkityksellisiksi? Kuinka useasti teet näitä asioita?

 

Tavoitteet rahalliseen omaisuuteen tai materiaan liittyen voivat tuntua kiehtovilta, mutta loppupeleissä ne eivät tee meitä onnelliseksi. Kuuntelin juuri podcastia, jossa puhuja kertoi tienanneensa 27-vuotiaana todella suuria summia rahaa- päässeensä silloiseen tavoitteeseensa. Mutta se ei ollut herättänyt hänessä mitään tunteita.

Päinvastoin, hänen olonsa oli masentunut, koska tavoitteen täyttyminen ei tuntunut juuri miltään. Hänelle annettiin neuvo: sulje silmäsi ja mieti niitä hetkiä, kun tunnet itsesi aidosti onnelliseksi, asioita ja tekemistä, joita kohtaan suhtaudut intohimoisesti. Hetkiä, jotka ovat merkityksellisiä. Mitä nuo hetket ovat?

Seuraava neuvo oli, että sisällytä kyseisiä hetkiä ja asioita enemmän elämääsi. Vähän kerrallaan, enemmän, sen verran kuin on mahdollista.

Puhujalle nämä hetket olivat muun muassa koripallon pelaaminen ystävien kanssa, perheen kanssa vietetty aika ja auttaminen.

Nuo hetket ja asiat ovat meille jokaiselle erilaisia. Joillekin meistä nuo hetket ja asiat löytyvät työn parista, tai jotkut meistä rakentavat ja luovat niistä työn. Osalle meistä ne hetket ovat jotain ihan muuta, tai harrastuksia. Tai näitä kaikkia. Luonnossa vietetty aika, urheilu, maalaaminen tai vapaaehtoistyö esimerkiksi. Asioita voi olla monia ja ne voivat oikeasti olla ihan mitä tahansa.  Ei ole yhtä väärää tai oikeaa, hyvää tai huonoa asiaa ja tapaa merkitykselliseen elämään ja elämiseen.  You do you.

 

 

Miksi meidän kannattaisi ikinä valita mitään muuta, kuin sitä mikä saa meidät onnelliseksi?

 

Sinulla saattaa olla jokin ehkä muiden mielestä hullulta tai järjettömältä kuulostava idea. Silloin kun tuntuu siltä, että se täytyy tehdä nyt, se on tehtävä ja yritettävä.

Luota itseesi ja omaan intuitioosi, vaikka muut eivät uskoisi sinuun.

Usko asiaasi, vaikka se tarkoittaisikin kaiken riskeeraamista.

Go for it.

 

Kokeile mindsettiä ”mikä muu on mahdollista?” Kuinka ajatuksesi ja unelmasi muuttuvat, lähtevät ehkä jopa lentoon? Mikä muu voisi oikeasti olla mahdollista?

 Koska itse ainakin uskon, että lähes mikä tahansa on mahdollista, kun on valmis tekemään töitä sen eteen.

 

 

Loppupeleissä elämme täällä itseämme varten, ja oma onnellisuutemme ja hyvinvointimme ovat pohjana onnellisille ihmissuhteille ja kaikelle muulle mahtavalle tässä elämässä. Kun meillä on hyvä olla itsemme kanssa, on meillä paljon annettavaa muille ympärillämme.

Mielekkäiden asioiden tekeminen antaa meille uutta energiaa, auttaa jaksamaan, tuo iloa ja onnellisuutta elämäämme.

Älä tyydy vähempään kuin siihen mikä ”lights you up”. Tämän postauksen alussa esitin kuusi kysymystä- jos et vielä miettinyt niihin vastauksia, sen voi tehdä nyt. Vastaukset voivat auttaa sinua luomaan merkityksellisempää elämää ja valitsemaan sen mikä ”lights you up. ”

 

Inspiroidaan toisiamme yrittämään, jatkamaan ja jahtaamaan unelmiamme nauttien samalla tämän elämän jokaisesta päivästä tehden asioita, joista pidämme.

 

 


NOORA FISHER

Opiskelija, bloggaaja ja barista

 

Instagram: @nooraeveliiina

Blogi: Noora Fisher

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!