Back to basics: 7 päivän haaste

Back to basics: 7 päivän haaste

 

Elokuu on jo aika mukavasti käynnissä ja tämä kaikkien aikojen kesä on tehnyt tehtävänsä.

Ollaan maailman kiitollisimpia siitä, että lämpöä on piisannut ja ollaan vietetty täydellinen kesä – eikä se ole vielä ohi! Vielä on edessä häitä, ristiäisiä, perhemökkeilyä ja kesän kruunaa viikonloppu Blockfesteillä.

Haluamme silti pikkuhiljaa pehmentää laskua takaisin arkeen. Etenkin, kun aika pian alkaa olla muidenkin lomalaisten aika palata rutiinien pariin. Trust us! Mekin haluttais, että tää kesä vaan jatkuis ja jatkuis.

 

Elokuu on meille GYST-kuukausi, eli get your shit together -kuukausi: annamme koko kuun ajan vinkkejä, miten saada elämä pikkuhiljaa hallintaan huolettoman kesän jälkeen. Jos joku näitä vinkkejä tarvitsee, niin ainakin me itse. Eli who’s with us? 🙋‍♀️ 🙋‍♀️

 

 

Haastamme sinut mukaan back to basics viikon kestävään haasteeseen, jossa jokaiselle päivälle on pienen pieni tehtävä. Jos ei muuta, niin voi ainakin kiittää itseään siitä, että on jotain itsekurin rippeitä jäljellä! Baby steps.

 

MAANANTAI: Aamutreenit

Viikko lähtee parhaiten käyntiin hikoilulla. Laita herätyskello soimaan tuntia aikaisemmin, sovi aamutreenit kaverin kanssa tai kävele meren rantaan joogaamaan. Meidän Instagramin Highlightseista (@yesgirlofficial) löytyy treenejä joka lähtöön. No excuses!

 

TIISTAI: Syö puhtaasti

Myönnämme, että kesäsafkaaminen on lähtenyt lapasesta ja olemme itsekin nauttineet vähän liikaa grilliruokaa. Toisen päivän haastena on syödä puhtaasti aamusta iltaan. Eli jätä pois kaikki prosessoidut ruuat, kuten vakuumipakatut ruuat sekä liha- ja maitotuotteet. Aloita päivä energisoivalla aamujuomalla ja mustikka-tuorepuurolla!

 

KESKIVIIKKO: Hankkiudu eroon turhasta tavarasta

Mikään ei ole vapauttavampaa kuin hankkiutua eroon tavarasta, mikä ei enää palvele. Kesän aikana nurkissa pölyttyneet tavarat kannattaa viimeistään NYT viedä kirppikselle tai lahjoittaa eteenpäin. Olemme aivan satavarmoja, että jokaisella pyörii kotonaan tarpeettomia vaatteita, kosmetiikkaa, kodinkoneita ja muita esineitä. Hankkiudu eroon edes yhdestä – siitä voi olla moninkertainen ilo jollekin muulle.

 

 

TORSTAI: Pidä some-vapaata

Nyt on todella muodikasta viettää aikaa ilman puhelinta ja nauttia elämästä ilman somea. Lue kirjaa, keskity itseesi sekä ympärillä oleviin läheisiisi. Meillä molemmilla on Moment-app käytössä, suosittelemme sen lataamista puhelimeen, jotta pysyt kärryillä siitä kuinka paljon aikaa tulee vietettyä puhelimella.

 

PERJANTAI: Siivoa ruokakaapit

On aika laittaa ruokakaapit kuntoon! Sulata ja pese jääkaappi, myös pakkanen. Käy läpi kuivakaapin ainekset ja heitä biojätteeseen ruuat, joista parasta ennen päiväys on mennyt viisi vuotta sitten.

 

LAUANTAI: Treat yo’self

Omista tämä päivä (tai edes osa siitä) itsellesi. Käy kasvohoidossa tai hieronnassa – what ever makes your soul shine. Me olemme varsinaisia kotihiiriä, joten tykkäämme myös tehdä kotona omia spa-leikkejä; lavanteli-jalkakylvyt ja jääkaappikylmät sheet maskit 4-ever!

 

SUNNUNTAI: Valmistaudu uuteen viikkoon

Pese pyykit ja laita treenivaatteet valmiiksi uutta viikkoa varten. Tee kauppalista ja suunnittele alkuviikon ruuat (bonuspisteitä, jos valmistat ne juuri siivottuun jääkaappiin). Järjestele koti sellaiseen kuntoon, että viikko alkaa smoothimmin, eikä maananatai-aamuna ärsytä herätä sotkuiseen kotiin.

 

Näillä mennään! Tsemppiä viikkoon <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *