BACK ON TRACK: Meidän uusi 20/20/20 aamurutiini

BACK ON TRACK: Meidän uusi 20/20/20 aamurutiini

Kaupallinen yhteistyö: YES! Bar

 

Rutiinit ovat aika lailla meidän hyvinvoinnin perusta. Elämme melko hektistä elämää – Adamasta nyt puhumattakaan, pienen vauvan kanssa! Siispä rutiinit, erityisesti aamurutiinit, ovat meille elintärkeitä.

 

Yhdessä YES! Bar -välipalapatukoiden kanssa kehitimme aivan uuden aamurutiinin syksyyn, joka auttaa meitä palaamaan arkeen mukavammin. Mikäli missasit meidän kesän hyvinvointikampanjan, niin löydät meidän helpon hengitysharjoituksen tästä  ja 6 minuutin treenihaasteen tästä. Jo lyhyt hengitysharjoitus lievittää stressiä, kun taas nopea treeni heti aamusta pistää meidän veren kiertää ja tietty vahvistaa sekä mieltä että kehoa!

 

YES! Bar -patukat ovat olleet mitä mainioin kesäkumppani (goodbye hangry!) ja olemme super innoissamme siitä, että yhteistyö jatkuu. Jopa meidän nimet sopivat täydellisesti yhteen?!

Välipalapatukat ovat kuitupitoisia, gluteenittomia sekä ravinnerikkaita, joissa on kaiken lisäksi kierrätettävä paperikääre! Ensimmäinen laatuaan – ainakin täällä pohjolassa. On ehkä sanomattakin selvää, että patukat ovat #yesgirlAPPROVED.

 

Niitä löytyy kolmessa eri maussa:

💙 Manteli, merisuola ja tumma suklaa.

💛 Banaani, pekaani ja tumma suklaa.

❤️ Karpalo, pähkinät ja tummasuklaa.

 

Kaikki kolme ovat super hyvänmakuisia: aitoja makuja, ei liian makeita! Siispä meillä on ollut vaikeuksia valita, mikä niistä olisi paras. Teidän täytyy maistaa ja päättää itse! 😉 

 

 

Mikäli olet seurannut meitä jo jonkin aikaa, niin tiedät ehkä että tykkäämme erilaisista aamurutiineista. Ne vaihtelevat aina tarpeen mukaan ja niitä kannattaakin muuttaa, mikäli vanhat eivät enää palvele.

Tänä syksynä kehitimme uudenlaisen aamurutiinin, jolla päästään varmasti “back on track” erikoisen kevään ja pitkän kesän jälkeen. Inspiroiduimme 20/20/20-metodista, mutta tietysti muutimme sitä yes girlimmäksi!

 

Eli homman nimi on se, että omista päivän ensimmäisen tunnin itsellesi. Olemme jakaneet 60 minuutin osioihin, jotka edesauttavat tasapainoon. Älä huoli, mikäli sinulla ei ole tuntia, niin 45 minuuttia riittää tai ehkä iltaisin voi jättää Netflixin pois ja mennä tuntia aiemmin nukkumaan? Kaikista tärkeintä on se, että kokeilet uutta rutiinia – ilman mitään tekosyitä!

 

Tässä on meidän uusi 20/20/20-aamurutiini:

 

20 minuuttia aamusivuja ja itsetutkiskelu

20 minuuttia hengittämistä ja joogaa

♡ 20 minuuttia tietoista ravitsemusta

 

Teimme uuden tehtäväkirjan tätä rutiinia varten ja voit ladata sen täältä. Ilmaisessa e-kirjassa avaamme jokaisen kohdan askel askeleelta: Mitä aamusivut on? Millainen hengitysharjoitus sopii mahdollisimman monelle heti aamusta? Ja tietysti ohjeet siihen. Kehoa herättävä helppo joogasarja, joka sopii myös aloittelijalle. Lisäksi on tärppejä tiedostavasta kielen- ja hampaidenpesusta, sekä tietysti herkullinen aamupalaresepti, koska aamupala on päivän TÄRKEIN ateria!

Voit mahdollisuuksien mukaan printata tehtäväkirjan ja kirjoittaa siihen muistiinpanoja. Me olemme old school ja rakastamme paperia ja kynää. Kun aamusivuista tulee sinulle rutiini, kannattaa panostaa erilliseen vihkoon tai päiväkirjaan. 😉

 

Olemme itse toimineet koekaniineina ja kokeilleet 20/20/20-metodia. Se on paras lahja, mitä voit itsellesi antaa tänä syksynä. Tasapainoa ja rutiinia arkeen – sitä me kaikki tarvitsemme!

 

 

Kertokaa meille, miten uusi aamurutiini sujuu (kommenttiboksi ja Instan DM ovat auki!) ja pysykää kuulolla, sillä postaamme yhden tunnin ilmaisen workshopin IGTV:een muutaman viikon päästä! Niin siistiä!

 

 

Kuvat yes girleistä: Salla Lummi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!