Antaudu ja anna elämän viedä

Antaudu ja anna elämän viedä

 

Miulla on ollut jo pitkään puhelimen taustakuvana teksti ”create the life you love.” Laitoin sen taustakuvaksi sen ihmeemmin ajattelematta, hetken mielijohteesta, koska se jotenkin resonoi kanssani sillä hetkellä,

ja tälläkin hetkellä.

Joku aika sitten juttelin myös erään ystäväni kanssa, ja keskutelumme inspiroi minua tämän postauksen kirjoittamiseen. Siitä, miten meidän ei tarvitse mahtua mihinkään laatikkoon tai kaavoihin, siitä, miten meidän ei pidä olla sitä meidän ”pitäisi” olla, vaan olla juuri sitä, mitä olemme. Anteeksipyytelemättä. Miten meillä jokaisella on oikeus ja mahdollisuus luoda elämä, jota rakastamme ja kukoistaa siinä. Jotta voimme tehdä niin, meidän kannattaa ”antautua” elämälle ja sen vietäväksi.

Tietyn ikäisenä nuorena jokainen meistä alkaa kyseenalaistamaan oppimaamme, ainakin jossain määrin. Asioita, joita olemme aiemmin ehkä pitäneet ainoina totuuksina ja ainoana oikeana tapana ajatella. Alamme etsimään tietoa ja vastauksia itse. Rakentamaan omaa todellisuuttamme, omia käsityksiämme, mielipiteitämme, omaa elämäämme. Tämä prosessi, kuten varmasti tiedättekin, jatkuu ja kehittyy läpi elämämme; kasvamme ja muutumme jatkuvasti ja se onkin yksi ihmisyyden hienouksista.

Olemme tietoisuuden eri tasoilla tasapainoilemassa, kasvamassa ja kurottamassa yhä korkeammalle.

Lisäksi, tällä hetkellä elämme sellaisessa välivaiheessa, muutosten aikakaudella. Asioita kyseenalaistetaan entistä enemmän ja esimerkiksi monet nuoret naiset ja miehet ovat perheensä ja ehkä sukujensa ensimmäisiä, jotka ajattelevat ja toimivat toisin. Tekevät muutoksen, ehkä maailmalle ja itselleen parempaan suuntaan.

Wow, miten voimaannuttavaa ja rohkaisevaa tuo voikaan olla?! Ja se, että emme ole täällä yksin. Mutta, samalla se on pelottavaa, jännittävää ja saa osakseen kyseenalaistamista ja ehkä paheksuntaakin. ”Takes some balls” olla se, joka tekee ja toimii toisin.

Mutta sanon, että ”find those balls.” Et kadu sitä.

Maailmankatsomukset- ja näkemykset muuttuvat, maailma muuttuu, työelämä muuttuu, oikeastaan kaikki ympärillämme kehittyy hurjaa vauhtia. Samalla meidän tulee muuttua ja kehittyä, mielellään samassa tahdissa- luulemme. That’s not the case. Saamme käyttää aikaa ja energiaa juuri sen verran kuin haluamme. Ja tehdä juuri niinkuin haluamme.

Sinun elämäsi kuuluu sinulle. Ja on sinun käsissäsi. Mutta muistetaan, että emme voi kontrolloida kaikkea tai pakottaa mitään.

Itseasiassa, meidän kannattaa antautua. Surrender to create. Kun antaudumme luomaan ja elämän vietäväksi ja kasvatettavaksi, asiat kuin itsestään loksahtelevat paikoilleen, omalla tarkoitetulla ajallaan.

Yksi suurimmista voimavaroistamme ja voimastamme on se, että opimme olemaan ookoo sen sotkun ja sekamelskan keskellä, jota kutsumme elämäksi. Se on kuitenkin kaikilla aina välillä vähemmän tai enemmän sekamelskaa, hallittua kaaosta.  En tietenkään tarkoita sitä, että pitäisi tyytyä, vaan tarkoitan sitä, että unohdetaan pakottaminen ja turha stressaaminen.

Kun opimme olemaan ookoo siitä hetkessä ja antautumaan, kuitenkin antamatta periksi,

voimme rakentaa elämän jota rakastamme, ja kasvaa matkallamme.

Oletteko käyneet Balilla? Balin liikenne on oma ulottuvuutensa. Skoottereita ja mopoja joka puolella, tööttäilyä, jolla on monia merkityksiä, vilkkuvia valoja, suuria autoja ja ruuhkia, joille ei näy loppua. Aluksi liikenne näyttää painajaiselta, yhdeltä suurelta sekamelskalta, jossa ei ole järjen häivää.

Mutta itseasiassa, Balin liikenne on yksi suuri hallittu kaaos. Tanssi ilman koreografiaa. Jokainen köröttelee ja kaahailee menemään, auttaa ja antaa tilaa toisille, tyytyväisenä ja loppujen lopuksi sujuvasti ja melko sulavasti.

Embrace the mess. Always.

Sinun energiasti ja ”vibration” on magneettista. Se mitä teet, ja se miten olet oma itsesi, miten rakastat. Se vetää puoleensa sitä kaikkea mitä tarvitset ja mitä haluat. Energiat eivät valehtele.

Joten antaudu ja hellitä otetta. Embrace the mess.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!