Afterworkia ja unelmien jahtaamista

Afterworkia ja unelmien jahtaamista

 

Kuva: Sanni Riihimäki

 

Olemme kummatkin podcastien suurkuluttajia ja erityisen onnelliseksi meidät tekee suomenkieliset podcastit. Mietimme tänään pitkään yes girlin päämajalla, mitkä top 2 olisivat sellaisia, joista tekin tykkäisitte. Kummatkin ovat hyvin erilaisia keskenään, mutta kivasti tasapainottavat toisiaan!

 

 

Afterwork 

Afterwork on kolmen ihanan leidin viihdyttävä podcast, jossa he ruotivat meille naisille (ja miks ei myös vähän miehillekin) läheisiä aiheita. Äänessä ovat ihanat Pupulandian Jenni, PR-ammattilaiset Petra ja Rina.

Jaksoja tulee kerran viikossa ja ne kestävät noin 40 minuuttia. Afterwork on rentouttava “terapiahetki”, jossa parannetaan maailmaa hyvien ystävien kesken. Aiheita on maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista, syvällisempiin keskusteluihin. Tätä kuunnellessa tuntuu siltä, kuin olisi hyvien frendien kanssa aftereillä! #yesgirlLOVES!

 

A post shared by Tomi Kokko (@tomikokko) on

 

Jahtaa unelmiasi

Jahtaa unelmiasi on elämäntapamuutosexpertin Tomi Kokon oma podcast, jossa hän inspiroi terveellisempään elämään. Klippien pituudet vaihtelevat ja aiheita löytyy laidasta laitaan. Hänellä on myös ”Kysy Tomi Kokolta” -sarja, jossa hän vastailee kuulijoiden kiperiin kysymyksiin.

Podcast on positiivinen ja energinen, ja joka nimensä mukaisesti inspiroi jahtamaan omia unelmia!

 

 

Kuunteletko podcasteja? Kaikki vinkit (myös englanninkielisten) podcastien suhteen otetaan vastaan kommenttiboksissa!

 

Pus,

Kriselda & Petra

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.