Afterwork with yes girl & Adama Sofia

Afterwork with yes girl & Adama Sofia

Muistatteko kun järjestimme viime joulukuussa ensimmäisen yes girl workshopin? Siitä inspiroituneena haaveilimme pitkään jo seuraavasta tapahtumasta ja saimme vihdoin pari viikkoa sitten sumplittua kaikkien aikataulut yhteen. (Ei oo helpoin tehtävä kun Adama ja Petra asuvat ulkomailla :D)

Kuitenkin haaveemme toteutui, kun vietimme vahvistavaa afterworkia Vaasankadun Ohmygoodnesissa. Eikä meidän tarvinnut kolmistaan viettää iltaa, vaan teitä saapui runsain joukoin paikalle! Emme pidä sitä itsestään selvyytenä, joten iso kiitos siitä.

 

 

Illan teemana oli vahvuus, josta Adama ja Petra pitivät hyvinvointiluennon. Ihanien pikku tehtävien ja esimerkkien avulla herättelimme kuulijoiden ajatuksia heidän omista vahvuuksistaan. Ai että tekee muuten monelle meistä hyvää sanoa ääneen, tai kirjoittaa paperille luonteenpiirteitä ja huomioita asioista, joissa koemme olevamme vahvimmillamme. Se kun on meille suomalaisille monille melko haastavaa.

 

Via Character testin avulla jokainen teistäkin voi selvittää miltä teidän vahvuudet näyttävät. Suurin osa ihmisistä kuvittelee, että mitä enemmän keskitymme heikkouksiemme petraamiseen, sitä paremmin pärjäämme elämässä. Positiivisen psykologian tutkimukset todistavat toisin, ja sanotaan että 80% ajastamme tulisi panostaa vahvuuksiimme ja jäljelle jäävä 20% heikompiin kortteihimme. #yesgirlAPPROVES

 

 

Illan päätteeksi Kriselda piti rauhoittavan yin-joogan. Kuten lihakset, niin mielikin vahvistuu levon aikana.

Yin-jooga pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja kaikilla asanoilla on omat funktionsa kropassamme. Tunnilla otettiin fokus kohti kesää ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan kesä on vuodenaikana kukoistuksen aikaa. Elementtinä on tuli ja se edustaa innostusta ja energiaa. Sisäelimissä keskitytään ohutsuolen ja sydämen hyvinvointiin. Kesä on mitä täydellisintä aikaa keskittyä siihen, mitä sydän totisesti kaipaa ja haluaa.

 

Goodie bagin sisältöä: Kocostar Lip mask, Foot Moisture Mask, Kicksin Graceful Length -ripsiväri ja Budgie -hiusöljy.

 

 

 

Jaettu ilo on moninkertainen ilo ja ollaan edelleen ihan overwhelmed (hyvällä tavalla tietty) illan energiasta! Halukkaitakin oli enemmän kuin mitä mukaan mahtui, joten täytyy siis järkätä piakkoin jo seuraava afterwork.

 

Mihin te toivoisitte että me yes girlit tulisimme workshoppailemaan seuraavaksi? Ainakin Tampere ja Lappi on saanut jo kasan ääniä!

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!