5 hyvää syytä juoda viiniä tänään

5 hyvää syytä juoda viiniä tänään

 

 

Me yes girlin päämajalla skoolaamme tänään viikonlopun kunniaksi ja sen takia halusimme kirjoittaa teille syitä, miksi viininjuonti kannattaa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee siitä, että viherhömpötyksien lisäksi muistaa tasapainottaa elämää myös pizzalla ja viinillä. Muutama lasi viikossa tekee ihmeitä sekä mielelle, mutta tutkimusten mukaan sillä on myös vaikutusta meidän fyysiseen hyvinvointiin.

 

Tämä tutkimus osoittaa sen, että pieni määrä (2,5 annosta) alkoholia vähentää tulehduksia ja poistaa myrkkyjä kehosta (kyllä, makes sense). Jopa sellaisia, jotka aiheuttavat Alzheimeria. 

 

♡ Fermentoidut ruuat ja juomat sisältävät hyviä entsyymejä, b-vitskua, omega-3-rasvahappoja ja muita probiootteja, jotka tukevat suoliston toimintaa. Ollaan kuultu huhuja, että kimchillä ja punviinillä on samat terveyttä edistävät vaikutukset – fermentoidut rypäleet FTW!

 

♡ Punaviini sisältää antioksidantteja, jotka suojelevat kehoamme. Vapaat radikaalit aiheuttavat kehomme hapettumisen ja vanhenemisen, ja olemme myös kuulleet sellaisia huhuja, että punaviini sisältää yhtä paljon antioksidantteja kuin kaneli, acai-marjat ja mustikat.

 

Medical News Today kertoo, että pieni määrä punaviiniä edesauttaa sydämen hyvinvointia; se alentaa kolesteroliarvoja ja pitää huolen verensokerista.  Suosittelemme silti kääntymään asiantuntevan lääkärin puoleen, mikäli sairastat sydäntauteja.

 

♡ Viini pakottaa pysähtymään. Viini on seurustelujuoma, joka auttaa rentoutumaan ja arvostamaan hetkessä olemista. Ruuan kanssa se tuo gastronomiset maut paremmin esille ja korostaa meidän ruokailukokemuksia!

 

Pidemmittä puheitta skål på den saken!  🥂

 

 

Kuva: Melissa Findley

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!