3+3 minuuttia lisää mindfulnessia päivääsi

3+3 minuuttia lisää mindfulnessia päivääsi

Kaupallinen yhteistyö: Yotuel

 

Mitä jokainen meistä (ainakin toivon mukaan!) tekee aamuin illoin 3 minuutin ajan?

🙋🏽‍♀️🙋🏼‍♀️

Harva asia yhdistää meitä kaikkia samalla tavalla kuin…

h a m p a i d e n p e s u.

Tämä useasti tylsältä tuntuva pakko tehdään monesti autopilotti päällä, mutta itse asiassa näissä minuuteissa piilee mahdollisuus vaikka mihin.

Me yes girlit olemme kesän ajan pyrkineet keskittämään huomiomme tietoisuuteen hammaspesulla, aamuin illoin eli yhteensä 6 minuutin ajan. Tämä saattaa kieltämättä kuulostaa ensi alkuun hiukan kornilta, mutta hampaiden harjaus on erityisen hyvä mahdollisuus mindfulnessin harjoittamiselle juuri siksi, että se on niin toistuvaa.

 

 

Mindfulness on hyvinvointitrendinä ollut pinnalla nyt jo pitkään. Tietoisuus itsestämme ja meitä ympäröivästä maailmasta on yhä tärkeämmässä roolissa nyky-yhteiskunnassa.

Mindfulness on tuomitsematon tietoisuus nykyisestä hetkestä. Siinä keskitytään tarkkailemaan elämää ja kokemuksiamme kaikilla mahdollisilla aisteilla.

Esimerkiksi juuri nyt: huomaa miten istut (tai seisot), huomaa ilma ihollasi, kehosi lämpötila.

Kuuletko kaikki ympäristössäsi olevat äänet?

Samantyyppisiin seikkoihin voit keskittyä aamuin ja illoin hammasharja suussasi. Kokosimme alle meidän yes girlien parhaaksi todetut tavat pysyä tuossa hetkessä läsnä, sillä liian helposti ajatuksemme harhailevat ties minne työmailien ja maksamattomien laskujen välimaastoon.

 

 

Vaikka olemme monessa asiassa todella joustavia, niin hammastahnaan tämä ei päde. Yotuelin All-in-One -tahna kulkee mukanamme ihan kaikkialle. yes girlin aamurutiineista voitte kurkata kaikki ne askeleet, jotka tykkäämme ottaa joka aamu. Aamuisin rutiineista on meille paljon apua, sillä näin annamme mielellemme mahdollisuuden aloittaa päivämme mahdollisimman zenisti.

Sen lisäksi, että hampaamme puhdistuvat, pidämme samalla huolta myös hymystämme, sillä All-In-One -hammastahnat valkaisevat tutkitusti hammasluuta ilman hankausta. Ne eivät siis vain poista esimerkiksi kahvin tai teen aiheuttamia tummentumia, vaan säännöllisesti käytettynä myös valkaisevat hammasluun sävyä muutamalla asteella.

Huolellisessa hampaiden hoidossa ei ole kyse vain hampaiden harjauksesta aamuin illoin, vaan myös sopivan hammastahnan käytöstä. Kaikki Yotuel-hammastahnat  puhdistavat hampaiden pinnan perusteellisesti, suojaavat hampaita reikiintymiseltä ja valkaisevat.

Yotuelin tahnat eivät sisällä ympäristölle ja hampaille haitallisia mikrorakeita.

Niin Yotuelin tuotteet kuin arvot ovat täysin #yesgirlAPPROVED

 

 yes girlin tiedostava hampaidenpesu

Ota hammasharja käteesi ja tunne sen paino. Levitä Yotuelin All-in-One -hammastahnaa harjallesi. Muista että pieni määrä riittää. Huomaa mitä tapahtuu suussasi, ennen kuin edes aloitat harjaamista. Hengitä nenän kautta hitaasti, sulje ehkä silmäsi. Aloita harjaaminen. Maista hammastahnan raikkaus. Rentouta niska ja leukasi. Löysää otettasi hammasharjasta. Tunne harjan liike sekä sen harjakset hampaissa ja ikenissä saakka. Kokeile harjaamista myös toisella kädelläsi, äläkä tuomitse (ehkä kehnoa) yritystäsi. Kun huuhtelet suusi, hengitä syvään nenän kautta ja tunne viileys suussasi. Huomaa kielelläsi ihana puhtaiden hampaiden pinta. Tunne kiitollisuutta hampaitasi kohtaan ja kaikkeen siihen mihin ne pystyvät – pureskelemaan, hymyilemään ja puhumaan.

 

Voit lisäksi pyrkiä harjatessasi ajattelemaan sinulle rauhaa tuovia sanoja tai mantroja. yes girlin viimeisin lemppari kuuluu englanniksi näin:

I am enough.
Who I am is enough.
What I do is enough.
And what I have is enough.

 

Aivokuvauksissa on havaittu, että yhteensä 20 minuuttia tietoisen läsnäolon harjoittelua neljänä päivänä vahvistaa aivojen keskittymiskykyä sääteleviä rakenteita.

Olet harjoittanut läsnäoloa ja startti (tai lopetus) päivääsi on lempeän vahva. Tämän lisäksi tietoinen ote auttaa sinua pesemään kunnolla kaikki hampaat, myös ne hankalimmatkin kohdat.

Yotuelin hammastahnat puhdistavat hampaat tehokkaasti hammasvälejä myöten, sillä ne eivät vaahtoa, ja pääsevät siten pienimpiinkin rakoihin. Olemme antaneet tästä Yotuelille paljon kiitosta, sitä vaahtoamattomuus johtuu siitä, ettei tuotteissa ole käytetty ainetta nimeltä natriumlauryylisulfaatti. Tämän vuoksi tahnat sopivat henkilöille, joilla on herkät limakalvot, sekä aftoista kärsiville. Tahnat eivät myöskään aiheuta vihlontaa. 

Myös suunympärysihottomua, josta Petra on kärsinyt, on hävinnyt sen jälkeen kun aloimme käyttämään Yotuelia.

#yesgirlLOVES

 

 

Mikäli koet että sinun on vaikea muistaa toteuttaa tätä mindfulness-harjoitusta, voit kiinnittää vaikka jonkin kauniin asiasta muistuttavan kuvan, tarran tai viestin kylppärisi peiliin.

Ja kuten monen muunkin asian kohdalla, totuttelu ja harjoitus tekee mestarin. Jos mieli vaeltaa tai testailet ensimmäistä kertaa näitä astetta vähemmän vaahtoavia Yotuelin tahnoja, niin suosittelemme antamaan itsellesi ja asialle aikaa.

Opit uuteen yllättäen jo parin päivän aikana, ja kiität itseäsi myöhemmin.

x,

yes girlit

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.