3 x treenit New Yorkissa

3 x treenit New Yorkissa

New Yorkista, jos jostain löytyy treenivalikoimaa. Me yes girlillä listasimme kolme erilaista treeniä, jotka kannattaa tsekata kaupungissa ollessa!

 

1. TONE HOUSE

Tone Housessa pääsee treenamaan kuin huippu-urheilija! Valikoimasta löytyy kohdistettuja treenejä, mutta yes girlin mieleen on erityisesti kokonaisvaltainen Total Body –tunti. Kyseisillä treeneillä keho ja mieli pääsevät kunnolla koetukselle, kun loputtomat sarjat tehdään kovalla intensiteetillä. Kovasta kunnosta on apua Tone Housessa, mutta aloittelijoille sopii TH101-tunnit. Ja mikäs sen parempi tapa aloittaa kunnon kohotus, kuin ottaa luulot pois heti treenien alussa?

Ympäri Tone Housea on jenkkityylisesti motivaatiolauseita, jotka (onneksi) jäävät pyörimään alitajuntaan ja jeesaavat siinä vaiheessa kun tekee mieli luovuttaa. Sessareissa rakennetaan myös tiimihenkeä (kuten ammattiurheilijoiden treeneissä on tapana) tsemppaalla muita – ei siis mikään ihan perus jumppatunti. Tone House -treenien jälkeen kannattaa tehdä palauttava putkirullaus ja hvpätä jääkylmään porealtaaseen!

I have my good and bad days, but when it’s tough I just push through it. ~ Christie Rampone . #MotivationMonday #AthleteInspiration

Henkilön Tone House 💦💪💀 (@tonehouse) jakama julkaisu

Manhattaniltä löytyy kaksi Tone House -salia:

Tone House Nomad: 32 E 31st Street, New York, NY 10016

Tone House Upper East Side: 201 East 71st Street, New York, NY 10021

 

2. MODO YOGA NYC

Modo Yoga on alunperin kanadalainen joogayhteisö, joka on laajentanut salejaan New Yorkiin, Los Angelesiin ja Sydneyyn.Heidän erikoisuutena on 60 minuutin Modo-jooga, joka perinteitä kunnioittava tunti; tunnilla vaihdetaan asanasta toiseen hengityksen tahtiin kuumassa salissa. Ja tunti on juuri niin haastava, kuin tekijänsä sen haluaa olevan.

Lisäksi Modo-saleilta löytyy muita hot-tunteja aina vinyasa flow’sta yin-joogaan. Unohtamatta karma-tunteja, joiden tuntien maksut toimivat lahjoitusperiaatteella. Modo Yogassa unohtaa olevansa hektisessä New Yorkissa ja täällä #yogabliss on taattu!

 

Modo Yoga -saleja löytyy Manhattaniltä ja Brooklynista:

Modo Yoga NYC West Village: 434 6th Avenue, 2nd Floor, New York, NY

Modo Yoga NYC Williamsburg: 109 Metropolitan Avenue, Brooklyn, NY 

 

3. CENTRAL PARK

New Yorkin keskuspuistossa pääsee kosketuksiin luontoon keskellä betoniviidakkoa! Tänne kannattaa suunnata ensisijaisesti lenkille, mutta puistosta löytyy myös mm. tennis-, koripallo- ja pesäpallokenttiä. Puisto on lenkkeilijän unelma, sillä reittejä löytyy eri tasoisille juoksijoille ja maisemat ovat mitä upeimmat.

Puistosta löytyy erilaisia reittiehdotuksia, joista pisin ”The Central Park Loop” on 9,7 km. Suosittelemme kuitenkin avaamaan kartta- tai juoksusovelluksen, jolloin voit itse säädellä reittiä ja lenkin pituutta. Samalla saat kunnon turistikierroksen puiston mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin!

 

A beautiful view from above, courtesy of @krissyhotdogs. 🌳☀️

Henkilön Central Park 🌳 (@centralparknyc) jakama julkaisu

Central Park on 3,4 km² kokoinen puisto, joka löytyy Manhattanin pohjoispuolelta:

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.